Blådåren

Blådåren

Sommaren står för dörren och polisinspektör Thomas Norrewik funderar så smått på en Ölandsresa, men innan han hinner bestämma sig blir han indragen i den största mordutredningen i Norrtäljes historia. Vem vill en sextonårig flicka något illa? Och varför? Var det fråga om ett...

Håkan Molén

Skatterevisorn från Norrtälje

Skatterevisorn från NorrtäljeEn religiös ung kvinna i Norrtälje övertalades av några, inte fullt så religiösa väninnor, att åka med till Statshotellet och dess lördagsdans.

Kvällen slutade med att kvinnan följde med en ung man upp på ett av hotellets rum. Det beslutet resulterade i att hon nio månader senare födde sonen Anders. En blivande Skatterevisor med fader okänd och med klart sadistiska inslag i sin personlighet, som han till fullo utnyttjade i sin yrkesverksamhet.

Danskvällen blev i sin förlängning orsaken till att många människor kom att råka mycket illa ut. Flera miste livet.

Romanens handling är till en mindre del sann.

Finns både som storpocket och e-bok!

Köp från adlibris.com

This entry was posted in Böcker. Bookmark the permalink.

One Response to Skatterevisorn från Norrtälje

  1. Kaj Lesse says:

    Hej Håkan! Jag har med stort nöje och under stor spänning läst min första bok (Skatterevisorn) av dig. Det enda som stört mig är att jag undrar om korrekturläsningen helt uteblivit. Redan på sidan 2 börjar det med tre särskrivningar och fortsätter så genom hela boken samt ett antal andra fel. Tyvärr stör det rytmen i läsningen. Jag kommer att läsa dina andra böcker och hoppas att det varit ett undantag. MVH Kaj Lesse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kommande Böcker

    Bröderna från Norrtälje - Del 2
    I den här boken så får vi följa bröderna Peter och Harley Svensson på deras allt mer våldsamma och skrupellösa resa mot att bli kungar i den undre världen. Boken beräknas utkomma någon gång under 2018.
  • Meta

Back My Book Theme Author: Writer Website Themes © 2018